Tag Archives: Youtube

Presidentet 2011 – Stupcat

Stupcat në emisionin “Një kafe me Labin” RTV 21 paraqesin projektin me te ri te humorit “Presidentet”. Kësaj radhe ata kan dal me nje projekt pa nderprerje muzikore,dvd ka dikun 90 minuta por nuk nderpreje me ndonjë muzikë nga kengetaret si ne projektet tjera. Edhe sponzorët dhe reklamat ja¨në te prezentuara neper mes humori,kështu që ky projekt është nje nder me te kompleturit nga fakti se janë vetem stupcat pa ndonjë ndermjetësim anësor.